GROEPSAANKOOP AED-TOESTEL

2018-02-11 15:03:25

Vanuit de Bedrijvenvereniging organiseren we een groepsaankoop AED-reanimatie-toestellen.

Beste leden,

Op onze nieuwjaarsreceptie is dit alvast ter sprake gekomen...en ongetwijfeld heeft u in het nieuws hier al meer over gehoord...

De aanwezigheid van een AED-toestel kan levens redden in uw bedrijf! Er ligt eveneens een wetsvoorstel op tafel om dit verplicht te maken in bedrijven.

Wij als bedrijvenvereniging zijn te luister gegaan bij verschillende aanbieders van dit toestel en zouden dan ook een groepsaankoop willen organiseren.

Reken op een opstartkost van ongeveer €1.300 en een jaarlijks onderhoud van ongeveer €105. (deze prijzen worden later nog bevestigd, afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

Indien u interesse heeft in de aankoop van dit toestel, bedankt om het formulier hieronder in te vullen. We sturen u dan spoedig meer informatie en concrete prijzen door.