Info avond: Innovatie en Subsidies

2019-01-03 22:21:46

Een avond wegwijs in subsidies!

In onze continu veranderende wereld wilt u niet alleen mee zijn met de rest, u wilt hen voor zijn! Voortdurend innoveren en het zoeken naar ontwikkelingen die de concurrentie doen omverblazen zijn voor u dan ook twee belangrijke sleutelbegrippen. Stilstaan is namelijk achteruitgaan, en toch gaat groeien niet vanzelf. U moet namelijk innoveren, investeren, mensen aanwerven, gespecialiseerd advies inwinnen, uw innovaties beschermen en vaak ook nog eens uw weg vinden in het buitenland.


Herkent u zichzelf hierin? Dan is er goed nieuws! De overheid steunt namelijk meer dan ooit innoverende bedrijven die een stevige blik op de toekomst hebben. Zowel op Vlaams als op federaal niveau zijn er daarom steunmaatregelen die u helpen in elke fase van uw innovatieproject, van het prille begin tot het veroveren van de wereld.

Tijdens het voorjaar leggen onze innovatiespecialisten Sofie Rapsaet, Anneleen Wydooghe en Delphine Vanassche u graag aan de hand van praktische voorbeelden uit hoe u zélf in aanmerking kunt komen voor overheidssteun. Tijdens de sessie gaan ze dieper in op de diverse subsidiemaatregelen, sociale voordelen en fiscale mogelijkheden. Zo bent u goed voorbereid!


Programma

18u30 – 19u00: Ontvangst
19u00 – 19u15: Welkomstwoordje
19u15 – 20u15: Praktijkgerichte casestudy
20u15 – 20u30: Vraagstelling
20u30 – 22u00: Netwerking

Door de weinige inschrijvingen, gaat deze infoavond niet door op donderdag 28 februari.

We bieden u de mogelijkheid om aan te sluiten bij de sessie in Deinze.

Deze gaat door op donderdag 14 maart bij Aluvision (Clemence Dosschestraat 44, 9800 Deinze)

Inschrijven kan rechtstreeks bij Tom.Vermeersch@vdl.be