Onze 3 industriezones aanwezig op de jobbeurs!

2017-10-10 08:33:25

Op 18 oktober vertegenwoordigen wij onze 105 bedrijven op de Zultse jobbeurs!

Op woensdag 18 oktober staat de bedrijvenvereniging met een stand op de jobbeurs in Zulte.

Wij vertegenwoordigen hierop onze 105 leden-bedrijven uit de 3 industriezones: Zaubeek, Dries en Hoogmolen.

Wenst u als bedrijf alsnog uw vacature(s) door te sturen, zodat wij dit kunnen afficheren op onze stand, dan kan dit nog tot 13/10!

Stuur ASAP een mailtje met uw vacature (info over het bedrijf, jobinhoud, profiel dat u zoekt, wie men moet contacteren,...) + uw LOGO naar Ophélie:

info@bedrijvenvereniging-zk.be

Heeft u geen vacature(s) open, maar wenst u toch reclame te maken voor uw bedrijf door middel van flyers, stylo's, visitekaartjes,...? (klein drukwerk)
Vul dan onderstaand formulier in, dit materiaal wordt dan de dag van de beurs opgehaald.

Wij hebben alvast 2 volledige pagina's gekocht in 't Fonteintje en het Gouden Blad.

Bedankt voor jullie medewerking!