OVER ONS

BEDRIJVENVERENIGING ZULTE-KRUISHOUTEM is een overkoepelende organisatie die de belangen behartigt voor de bedrijvenzones Zaubeek, Hoogmolen en Dries en zijn leden.

De bedrijvenvereniging wenst de samenwerking tussen en met de verschillende bedrijven, die gevestigd zijn of zich zullen vestigen op het bedrijventerrein Kruishoutem enZulte, in stand te houden, te ontwikkelen en te bevorderen.

Deze samenwerking situeert zich binnen verschillende domeinen waaronder onder meer duurzame bedrijfsprocessen, de duurzame inrichting van het bedrijventerrein, facilitair en/of utilitair beheer of elke andere vorm van interbedrijfssamenwerking op onder meer sociaal, economisch, ruimtelijk en milieu-vlak.

De vereniging streeft ten allen tijde naar een goede verstandhouding en samenwerking met de buurt, de aanwezige instellingen en bedrijven.

onze pijlers

#
Arbeidsmarkt

Wij ondersteunen onze leden in hun personeelsbeleid dankzij de samenwerking met onze partners. Zo kunnen de personeelsverantwoordelijken van alle bedrijven/leden gratis hun vacature op onze website en Linkedin pagina posten. We nemen geregeld ook deel aan jobbeurzen in Zulte en Kruishoutem.

MEER INFO
#
Wegenwerken & Mobiliteit

Ondanks de zeer gunstige ligging net naast de E17 blijft mobiliteit voor de bedrijvenzones een belangrijk actiepunt. Het bestuur blijft pleiten voor een vlotte doorstroming van het verkeer en een doordacht traject voor alle transporten. Hiervoor bespreken wij regelmatig uitgekiende voorstellen met de gemeentebesturen van zowel Zulte, Kruishoutem als Waregem. Ook onderhouden wij hele goede contacten met het Agentschap Wegen & Verkeer om de bewegwijzering naar de bedrijvenzones via de gewestwegen te optimaliseren. Ten slotte buigen wij ons ook over duurzaam woon-werkverkeer. Wij promoten het gebruik van de fiets (Blue Bikes aan het station van Waregem) en het openbaar vervoer als milieuvriendelijk vervoersmiddel.

MEER INFO
#
Ruimte & Milieu

Sedert de oprichting wijdt het bestuur heel wat aandacht aan milieubewust ondernemen. De vereniging is geschraagd door de vier pijlers van duurzaam ondernemen: planet – people – profit. Wij willen onze leden helpen in hun zoektocht naar duurzame oplossingen door hen efficiënt te informeren, samen te werken met experten en groepsacties te ondernemen. Zo ondersteunen wij jaarlijks een zwerfvuilactie, organiseren wij tweemaal per jaar een groepsinzameling van Klein Gevaarlijk Afval. De gezamenlijke aanpak resulteerde in de oprichting van Zaubeek Power cvba, een coöperatieve samenwerking met als doel de mogelijkheden voor groene energie na te pluizen.

MEER INFO
#
Veiligheid

Via het buurtinformatienetwerk in samenwerking met de politie van Deinze en de Vlaamse Ardennen verwittigen wij alle leden als er verdachte personen of voertuigen in de regio werden gesignaleerd. Ook valse reclameronselaars worden vliegensvlug gemeld. Ten slotte besteden wij ook de nodige aandacht aan de brandveiligheid en in samenwerking met de politie kunnen de leden intekenen voor extra politiecontrole van hun bedrijf tijdens hun verlofperiode.

MEER INFO
#
Netwerken

Het uitbouwen van goede relaties dragen wij hoog in het vaandel. Op de eerste plaats gaan wij in dialoog met alle ondernemers van onze bedrijvenzone maar ook met de gemeentebesturen van Zulte en Kruishoutem, de politie- en de brandweerdiensten. Wij staan ten dienst van alle ondernemers die constructief aan onze missie willen meewerken. Om de contacten te bevorderen, organiseren wij regelmatig evenementen en informatiesessies. Alle deelnemers genieten telkens van interessante en nuttige inlichtingen gecombineerd met een aangenaam kennismakingsmoment met andere ondernemers.

MEER INFO

Vind de job van je leven in bedrijvenzone Zulte-Kruishoutem

Op zoek naar een bedrijf uit de regio

banner

NIEUWSBERICHTEN

20 jun. 2019 23:43

Politiecontrole tijdens de zomervakantie

Extra bewaking terwijl u op vakantie bent!

more info
20 jun. 2019 23:43

Politiecontrole tijdens de zomervakantie

Extra bewaking terwijl u op vakantie bent!

more info
10 jun. 2019 22:49

Zomerevent 04-07-2019

Zoals jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw ons zomerevent! Netwerken met uw buren in een…

more info